Antwoorden op veel
gestelde vragen

Wanneer komt het eerste album in de kranten- en tijdschriftenwinkels?

Het eerste album is nu al verkrijgbaar.

Hoeveel kost een album?

Album 1 kost € 3,99, album 2 kost € 8,99. Vanaf nummer 3 kost elk album € 12,99.

 Hoe kan ik de verzameling bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen op deze website in de rubriek "Bestellen".

Kan ik de officiële Marvel-Comic-Verzameling bestellen in het buitenland?

In principe zijn bestellingen alleen mogelijk vanuit Nederland. Daarvoor moet u deze website op de voor u eenvoudigste manier doorlopen. Onder de rubriek "Bestellen" vindt u de knop "Nu bestellen" – Klik aan, vul het formulier in en verstuur het!

 Worden behalve de verkoopprijs nog verzendkosten aangerekend?

Nee, de leveringen zijn vrij van verzendkosten.

Hoe vaak verschijnen de albums?

In kranten- en tijdschriftenwinkels zijn de nieuwe uitgaven om te twee weken verkrijgbaar. Als u de Officiële Marvel-Comic-Collectie bestelt, ontvangt u vanaf nummer 6 maandelijks 2 delen voor de voordeelprijs van € 25,98.

Wanneer verschijnt deel 2?

Deel 2 verschijnt op 03/10/2018. De volgende delen zullen om de twee weken verschijnen.

 Hoe krijg ik de andere delen?

Bestelling vanaf album 2: Als ik de eerste zending niet binnen 14 dagen retourneer, ontvang ik na ongeveer 4 weken een zichtzending met de albums 4 en 5. Als ik die wil houden, betaal ik de voordeelprijs van € 25,98 (inclusief verzendkosten, BTW en verpakking). Vanaf album 6 ontvang ik om de 4 weken een zichtzending van 2 nieuwe albums. Als ik die houd, betaal ik de voordeelprijs van € 25,98 (inclusief verzendkosten, BTW en verpakking).

Bestelling vanaf album 3: als ik de eerste zending niet binnen 14 dagen retourneer, ontvang ik na ongeveer 4 weken een zichtzending met album 5. Als ik die houd, betaal ik de voordeelprijs van € 12,99 (inclusief verzendkosten, BTW en verpakking). Vanaf album 6 ontvang ik om de 4 weken 2 nieuwe albums. Als die behoud, betaal ik de voordeelprijs van € 25,98 (inclusief verzendkosten, BTW en verpakking).

OBEN