De tijd is weer rijp
voor superhelden!

Al meer dan 40 jaar houdt Marvel de comic-fans in de ban. Veel van de beroemdste en duurzaamste superhelden ooit, zoals Spider-Man, de X-Men, Iron-Man, Thor en Hulk, komen uit het legendarische House of Ideas. Intussen veroveren steeds meer Marvel-helden ook de bioscoop- en de tv-schermen. De tijd is nu rijp om de fantastische oorspronkelijke verhalen te (her)ontdekken.

De beste Marvel-comics in één unieke collectie

Onze experts hebben speciaal voor deze reeks de beste verhalen van de afgelopen decennia bijeengebracht. Elk deel bevat een compleet avontuur van een superheld. Alle hardcover-albums bij elkaar vormen uiteindelijk een doorlopend genummerde Marvel-superheldencollectie!

Exclusief bonusmateriaal

De sterren achter de superhelden

De fascinerende wereld van Marvel is het werk van toptekenaars als Alan Davis, John Byrne, Frank Quitely, Mark Bagley, Bryan Hitch, Oliver Coipel, en begenadigde auteurs als Chris Clamont, Frank Miller, Brian Michael Bendis, Alan Moore, Mark Millar en Grant Morrison.

Elke band biedt exclusieve interviews met deze Marvel-sterren, maar ook weetjes over de personages, schetsen van de tekenaars, achtergrondverhalen en bijkomende leestips.

Neem een duik in een levensechte fantasiewereld.

Een afbeelding van een verzameling

De ruggen van de hardcoveruitgaven van de officiële Marvel-Comic-Collectie onthullen stukje bij beetje het fantastische Marvellandschap van tekenaar Gabriele Dell'Otto.

 

De tijd is weer rijp voor superhelden!

OBEN